Thread: ***Buna***
View Single Post
Old 06 May 2006, 23:18   #16
irene marlyne monroe
Guru

irene marlyne monroe

Send a message via AIM to irene marlyne monroe
Originally Posted by irene marlyne monroe:
Originally Posted by angel_4u:
mda...cum zici tu :happy:

sal si bine ai venit!te saluta immerlyn
sunt flatata ca sunt apreciata dar sa iti dau un pont
sa fi originala fara a imita pe cineva,fiecare e deosebit si unic ,special in felul sau.asa nu strica sa ai si un model in viata dar fara a intrece limitele denaturari tale ,poti fi chiar mai bun decat modelul ales deci esti important in felul tau.
ok iubeste -dragostea schimba si munti dar poate si ucide,dar simti ca traiesti.ascultati inima.si fa ceea ce simti ,instincul-inteligenta emotionala e mai puternic decat inteligenta rationala.
deci multa bafta pe aici.pupici.

inca un pont traiesteti clipele la maxim,ca si cum ar fi ultima zi a ta,caci crede-ma eu am trecut de atatea ori pe langa moarte si mi-am dat seama ca viata trebuie pretuita si nu lasata pe azi pe maine.sa furtifici ocaziile vietii.
ok si la faptu cu intrebarea ta de ce nu vine madona,em.crede-ma ca si mie mi-ar placea sa vina in romania,mai ales ca madona pare a fi o marilyn monroe a zilelor noastre,daca nu voi fi eu si mai si-am glumit.la o adica au venit Actir celebri ai holw-lui si de ce nu ar veni si ea,totul e posibil,dar cine stie.sa vina. ok pupici.