Legaturi bolnavicioase - 6.5/10. Pe zi ce trece suntem inundati de tot mai multe americanitati pe care alegem sau nu sa ni le atribuim...suntem pana la urma americanizati. Si cu filmul asta am "furat" si ultima picatura ce apartinea in totalitate Americii. Nu stiu daca e bine sau nu...dar se vinde...si asta e tot ce conteaza. Actorii, bun, au intrat bine in pielea personajelor...dialogul (lucrul care filmul, in acest caz) este bun si tensionant si cam atat...restu e furat/plagiat de la bunii amici de peste ocean, spre exemplu rolul Mihaelei Radulescu, care mi-a placut, scurt si sec...
10:10 edit:
Reservoir Dogs - 9/10. Primul Tarantino si e genial. Ne arata exact ce vrem si exact la ce o sa ne asteptam...si chiar si asa are un impact gigantic. Filmul e extrem de sincer prin violenta sa, dar si prin relatiile pe care le au personajele mai ales relatia dintre domnul Alb si Portocaliu...dar toate acestea completate cu uimitoarele sunete din anii '70. Mi-a placut o groaza si ar fi pacat daca il ratati...Faceti rost de el!!!