Originally Posted by herbert:
mai Pitbull, verbiosule si torentialule!
n-ai mila deloc, ne lovesti din nou cu scriitura lunga, acum si parabolic-artistica  .
astept sa revii la formula sintetica (ai avut-o vreodata?): o cronica intr-o singura propozitie, dupa modelul Denis stelistu'.
Good Luck... and Good Night!
|
Da' asta e-o fi, päcatele mele, chopped liver?
Originally Posted by Pitbull:
Asa mi-a spus 13 sä scriu,
Iubeascä-l Azucena,
Si-acum, mä mir cä mai sunt viu,
Si-mi oblojesc migrena.
Sä-l ia mai iute Dumnezeu,
Cä-i räu ramolismentul,
Si-am scris aceste rânduri, eu,
Pitbull condescendentul.
|
Originally Posted by Leonard:
Wow. 74 de minute dedicate criticii acestui film (ar trebui sã le ceri daune responsabililor pt el), nu mai vorbesc de timpul pe care þi l-a luat sã-l vezi. Asta e muncã în folosul comunitãþii. Mulþumim!
p.s. nu vreau sã zic cã scriitura ta e inutilã, doamne fereºte. poate asta-i singura partea bunã a filmului: inspiraþia literarã pe care þi-a produs-o.
|
Ai dreptate, Leo(nard) - PLUS cincizeci de mii biletul (Emanuel, sä vezi ce-ti fac!!! Cä TU m-ai trimis la film, ca sä aparä cronica în CineMagia de luna asta, SI DE CE PE SITE SCRIE 35.000 LEI, A???) Dar - dom'lor! Dacä la
"Vânzätorii de stele" de Savel Stiopul
mi-a venit räu, totusi, aici m-am simtit foarte bine! Cum spuneam si la Cafenea > .azi am învätat ceva nou: pe la mijloc, începând cu secventa aia când tipa tine discurs electoral pentru emanciparea tigäncilor în staboru' familial - m-a umflat un râs de NU SE MAI TERMINA! A fost prima oarä-n viata mea cä RADEAM ISTERIC IN TIMPUL UNUI FILM - râdeam de film, si de propriul meu râs, si de mine însumi! Vreo dooj de minute m-a tinut asa! Prag initiatic, ce mai!
Pe urmä, procesul de creatie - am copt cronica pe Magheru si Dorobanti, perambulând. Iar acasä, eram rupt de somn (când m-a trimis Emi la film, tocmai mä pregäteam pentru culcarea legitimä, asa c-am särit peste programul de dormit de ieri), dar n-am avut liniste pânä n-am 'fârsit-o. Da, muncä în folos obstesc - da' si voluptate!
Originally Posted by Alex Leo Serban:
perversitatea sistemului mafiot nu este k produce gunoaie in serie, ci k te mai pune sa le si platesti!
|
Da, Leo (färä nard), AICI E-AICI. Cä un diletant senil fu.te pelicula ca la cineclubul aurolacilor subretardati, mä rog, treaba lui... Dar SISTEMUL...! Si BANII! Si IPOCRIZIA, si NESIMTIREA, si... Ce sä mai zic...?