Thread: "Azucena"
View Single Post
Old 03 May 2006, 07:04   #26
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Originally Posted by herbert:
mai Pitbull, verbiosule si torentialule!
n-ai mila deloc, ne lovesti din nou cu scriitura lunga, acum si parabolic-artistica .
astept sa revii la formula sintetica (ai avut-o vreodata?): o cronica intr-o singura propozitie, dupa modelul Denis stelistu'.
Good Luck... and Good Night!

Da' asta e-o fi, päcatele mele, chopped liver?
Originally Posted by Pitbull:
Asa mi-a spus 13 sä scriu,
Iubeascä-l Azucena,
Si-acum, mä mir cä mai sunt viu,
Si-mi oblojesc migrena.
Sä-l ia mai iute Dumnezeu,
Cä-i räu ramolismentul,
Si-am scris aceste rânduri, eu,
Pitbull condescendentul.

Originally Posted by Leonard:
Wow. 74 de minute dedicate criticii acestui film (ar trebui sã le ceri daune responsabililor pt el), nu mai vorbesc de timpul pe care þi l-a luat sã-l vezi. Asta e muncã în folosul comunitãþii. Mulþumim!

p.s. nu vreau sã zic cã scriitura ta e inutilã, doamne fereºte. poate asta-i singura partea bunã a filmului: inspiraþia literarã pe care þi-a produs-o.
Ai dreptate, Leo(nard) - PLUS cincizeci de mii biletul (Emanuel, sä vezi ce-ti fac!!! Cä TU m-ai trimis la film, ca sä aparä cronica în CineMagia de luna asta, SI DE CE PE SITE SCRIE 35.000 LEI, A???) Dar - dom'lor! Dacä la "Vânzätorii de stele" de Savel Stiopul mi-a venit räu, totusi, aici m-am simtit foarte bine! Cum spuneam si la Cafenea > .azi am învätat ceva nou: pe la mijloc, începând cu secventa aia când tipa tine discurs electoral pentru emanciparea tigäncilor în staboru' familial - m-a umflat un râs de NU SE MAI TERMINA! A fost prima oarä-n viata mea cä RADEAM ISTERIC IN TIMPUL UNUI FILM - râdeam de film, si de propriul meu râs, si de mine însumi! Vreo dooj de minute m-a tinut asa! Prag initiatic, ce mai!
Pe urmä, procesul de creatie - am copt cronica pe Magheru si Dorobanti, perambulând. Iar acasä, eram rupt de somn (când m-a trimis Emi la film, tocmai mä pregäteam pentru culcarea legitimä, asa c-am särit peste programul de dormit de ieri), dar n-am avut liniste pânä n-am 'fârsit-o. Da, muncä în folos obstesc - da' si voluptate!

Originally Posted by Alex Leo Serban:
perversitatea sistemului mafiot nu este k produce gunoaie in serie, ci k te mai pune sa le si platesti!
Da, Leo (färä nard), AICI E-AICI. Cä un diletant senil fu.te pelicula ca la cineclubul aurolacilor subretardati, mä rog, treaba lui... Dar SISTEMUL...! Si BANII! Si IPOCRIZIA, si NESIMTIREA, si... Ce sä mai zic...?
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif