View Single Post
Old 02 May 2006, 12:47   #15
EgoN
Guru

EgoN

vazut pana acuma:

1. Sarutul - prost, o domnisoara incearca sa fie lipsita de prejudecati si sa-si inteleaga amicul proxenet (vars o lacrima) + probleme de familie. deseu : 2/10

2. Nikifor al meu - frumos construite personajele, onest, curatel. 8/10

3. Ultimele zile ale lui Sophie Scholl - teatru, vorba, teatru, piesa de camera, iarasi vorbim, iarasi teatru.....mi-a adus aminte cumva de Cazul Furtwängler, dar mai prost. 6/10

4. Fado Blues - tineresc, mai o spargere intr-un muzeu, mai un dans, mai un fotbal, toti ne simtim bine...7/10

5. Luceafarul negru - rasism vs. prietenie...film de Hallmark. 6/10

6. Macelarii verzi - umor negru, f. misto. 9/10 cel mai bun film pana acuma 8)

7. Livrare Expres - oricat as calcula, tot cu minus da. cel mai prost film din istoria cinematografiei, indiscutabil. un tanar scump la vorba ce iubeste o prostituata (iarasi), in tacere (of course). O mai urmareste, o mai fute, ea pleaca, el o iubeste, ea se drogheaza, el se impusca. "In Sfarsiiiiit!!!" s-a auzit in sala. la sfarsit o amica m-a intrebat daca el l-a simbolizat pe Iisus si gagica pe Maria? :sick: -1/10

8. A doua zi - e ok, cu un nene ce-si cauta o casa mostenita intr-un loc foarte dubios....nu intelege nimic (nici eu), dar finalul e bun (filmat si misto) si edificator (ha ) 7/10

9. Dribleaza ca Beckham - l-a vazut toata lumea, ce s-o mai lungim. e fainutz. 9/10

10. Cine taie unghiile câinelui? - foarte simplu, emotionant, frumos filmat, bine jucat...8/10

revin.