Thread: Muzica
View Single Post
Old 25 Apr 2006, 15:50   #737
Alex Leo Serban
Guru

Alex Leo Serban

mda, ai dreptate, imi amintesc si eu. numai k senor bunuel era "commie" cum sint eu microbist: un stingist de salon, k asa era chic atunci.
nu zic k nu s-au facut si abuzuri (de catre mc c & comp) & k individu nu era un bou sinistru (sic!) & sumbru, o vita-ncaltzata, DAR... simt nevoia sa-l apar, k prea se joaca tzontzoroiul pe mormintul lui - ceea ce mi se pare indecent! adik, let's face it, multi kiar erau comunisti, nu era o fandacsie a baiatului mckomissar; si sa iti cashune, azi & aici, in romania postcomunista, tocmai pe unu care was honestly tracking down asa ceva - in sua capitalista - este really too much!!
vorba lui kiri: assume the position.
PS cit dspr chaplin, with all due respect (k si picasso, pe care il respect mai mult, k artist, decit pe nea charlot): sa duci o viata de nabab capitalist & sa critici 'sistemul' mi se pare culmea ipocriziei! ok, a fost nevoit sa paraseasca sua, dar: l-a impiedicat cineva sa mai faca film, k pe leni riefenstahl?? NU! a murit bogat & celebru, in elvetia... that's all i had to say.
Alex Leo Serban is offline   Reply With Quote sendpm.gif