Originally Posted by Ambra Blu:
Nu stiu.
In schimb, pot sa spun ca mina mea dreapta prezinta urmatoarele semne de boala: la incheietura, rana usor rosiatica, arsura de tigara.
Degetul mare, basica de arsura de la carbune pentru gratar incins.
Degetul aratator, pielita rupta cu bricheta in incercarea de a desface o sticla.
Degetul 4, punctii si rani, ce rani, plagi deschise rezultate in urma amestecului mortarului (nisip+ ciment) direct cu mina in recipient.
Plus mai am si la rotula o buba de la calorifer.
|
.remedii nu am, ca altfel nu ceream-dar pot sa iti dau niste sfaturi de viitor

:
.incheietura- e de la tigare, deci.... elimina tigara, si gata, ai eliminat cauza accidentului. doar stim cu totii ca fumatul ucide(cu toate ca habar nu aveam ca atit de brutal )
.degetul mare- ai fost la padure, ai facut mici. IN POSTUL MARE!!!!!!!!!!!! nu cred ca trebuie sa iti mai zic ca de bunavoie si nesilit de nimeni ai atras pedeapsa divina .
.degetul aratator- pentru intrari in efractie prin ferestre iti trebuie o piatra de-i zice diamant-aia de la bricheta nu-i buna la asa ceva.
.degetul 4 - daca lucrezi si tu ca chioru' fara protectie- data viitoare pune si tu o pereche de manusi chirurgicale
.despre calorifer nu zic nimic, ca dau si eu in el cind e frig si rahatul nu da pic de caldura, doar sta acolo si suge spatiu vital.