Originally Posted by Supastar:
Pentru a te emotiona! De aici incolo faci ce vrei.
|
Dar nu ma emotioneaza. Nu simt aprope nimic la scene ca cea din Irreversible, pentru ca nu imi pasa de personaj, pentru ca orice s-ar spune simt ca regizorul a filmat astfel cautand sa socheze intr-un mod vulgar. Vulgar nu neaparat ca si tehnica cinematografica ci prin intentie. In schimb ma emotioneaza scene similare dar mult mai putin explicite intr-un film ca Lilja 4-ever, pentru ca, desi are o doza de exploitation, in esenta e un film sincer care vine din inima.
Originally Posted by Terror_IST:
Si de ce ai vrea sa asisti la ororile razboiului (make your pick: "Apocalypse Now", "Full Metal Jacket", "Platoon", "The Deer Hunter")?
|
N-as vrea si nici nu o fac. Ma uit rar la filme cu ororile razboiului, actiune etc. Chiar acum 2 zile am rezistat la Das Boot doar o ora, desi mi s-a parut bun nu m-a atras subiectul. Sa nu se intleaga ca as fi vreun sfant, dimpotriva dar violenta fizica nu ma intereseaza, decat in cazuri rare. Chiar ieri m-am uitat la Requiem For A Dream si m-a impresionat mai mult decat o suta de violuri, gloante si capatani sparte.