View Single Post
Old 19 Apr 2006, 10:54   #4475
M0n0
Guru

M0n0

Send a message via Yahoo to M0n0
The Shawshank Redemption - 9.7/10. Mi-e foarte greu sa vorbesc in nume de rau despre acest film pentru ca ... nu am de ce. E perfect in fiecare sens al cuvantului...si a spune ceva negativ despre aceasta pelicula este complet gresit si lipsit de morala. E cea mai buna drama pe care am vazut-o pana acuma in viata mea...cea mai completa si cea mai plina de inteles, formata din cea mai "marfa" inchisoare pe care am vazut-o vreodata (in filme sau tv), plina cu cei mai tari prizonieri in frunte cu personajul lui Tim Robbins si Morgan Freeman, cel din urma fiind ?doar? nominalizat (competitia din acel an la Oscar a fost extrem de puternica si castigatorii <Forrest Gump, in mare parte> au meritat premiile).
Un film memorabil care nu trebuie ratat!
P.S. Rusine mie ca nu l-am vazut mai devreme...

13.43 edit:
Scary Movie 4 - 5.5/10. Filmu asta e dus rau de tot...e tampit...dar in sensul comic al cuvantului :lol: (daca exista asa ceva).
Un roller-coaster intre aceste filme horror din ultimul an: War of the World, The Grudge, Saw 1 si 2
si alte sketch-uri din: Brockeback Mountain, Million Dollar Baby, Oprah si The Village
si bineinteles parodii la persoanele Tom Cruise, presedintele Bush si Michael Jackson...
Oircum aici, sfarsitul de la War of the World are mult mai multa logica :lol:...

M0n0's blog
M0n0 is offline   sendpm.gif