View Single Post
Old 18 Apr 2006, 22:48   #44
Supastar
Guru

Supastar

Send a message via Yahoo to Supastar
credeam ca am descoperit forumul prea tarziu si faza cu schimbarile din doom e deja fumata...
sa punctez cateva chestiuni:

* "continuu" la pers. I. sg. nu e o idiotenie, faza ca a fost schimbata e o cedare in fata vulgului care tot spunea "eu continui"....
* si eu am fost total impotriva "niciun/nicio", dar recunosc ca am inceput sa le folosesc...
* mega tampenie mi se pare faza cu "odata" scris intotdeauna impreuna (inafara cazurilor de genul "o data din calendar")...din nou e o simpla cedare in fata vulgului care nu stia cand ce sa scrie... a propos (cu variantele acceptate de "apropo", "apropou" pe care le detest (probabil din snobism)), mie mi se parea utila expresia "o singura data", care acum a devenit imposibila!
* din DOOM lipsesc cele mai importante 2 cuvinte: "iddqd" si "idkfa" :w00t:
* dictionarul a fost incropit cu lipsa de profesionalism....in acest sens, invoc argumentele lui pitbull.... si adaug faptul ca modificarea limbajului ar trebui sa fie un proces extrem de complex in care nu poate domina un singur tip de argumente, fie ele logice, etimologice sau populare....
*asadar, nu se poate o sustine o schimbare doar invocand un argument oarecare, dar valabil....trebuie/trebuia mers pe principiul "schimbam DOAR ce ni se pare ABSOLUT necesar sa schimbam!"
*astfel, majoritatea schimbarilor aduse de doom (si aici cred k includ aproape toate cele disputate), n-ar fi trebuit sa se intample!
Supastar is offline   Reply With Quote sendpm.gif