Thread: Muzica
View Single Post
Old 18 Apr 2006, 18:18   #701
Alex Leo Serban
Guru

Alex Leo Serban

Originally Posted by BeNnY:
Originally Posted by Alex Leo Serban:
si nu e nici o dirty shame - shame on them, care nu inteleg.
WE r the happy ones, pt k noi simtim muzica; ei doar o asculta - si compara...

Daca despre film inca nu stiu daca ai dreptate sau nu, despre muzica stiu sigur ca nu ai dreptate. Exista muzici proaste care stii ca sunt proaste si totusi iti plac. E ok. Dar sa incerci sa argumentezi ca e muzica buna? Cu versuri de clasa a 4-a "i miss you so bad my heart hurts" si muzica cat se poate de banala. Sa fim seriosi. Iar daca tu ai parerea ca singurul mod prin care se simte muzica e dansul... well I'm sorry, dar e problema ta.

papusha, ce mi se pare de tot hazul e k incerci sa ma convingi k n-as sti k ac. muzica e 'light' & 'superficial'! well, here's news for u: stiu f bine toate kestiile astea, si de aia-mi si place. un lyric n-are de ce sa sara mai sus de nivelu 'i miss u so bad', pt k se adreseaza omului obisnuit, care cind e-ndragostit nu compune sonetele lu shakespeare, right? iar muzica tre s-o retii, nu sa umbli dupa ea k dupa apa in desert: daca vrei muzica mare asculti altceva, nu pop, rock sau whatever!
si mai e de tot hazul k imi spui asta mie, care am crescut cu beethoven, mozart, brahms & stuff (k vroia familia sa am 'cultura muzicala' si ma ducea la ateneu cu fortza!), am invatat totusi sa-mi placa, apoi am trecut la wagner, debussy, stravinski, satie... am ascultat si ceva muzica concreta, si cage, si alea-alea, crede-ma: stiu ce vorbesc.
how do you - si ceilalti care se dau mari p-aici - rate in this department, if i may ask??
parerea mea e k toti astia care fac muzica 'lejera' cu alte pretentii (toti radioheazii & toate bjoarkele...) sint frustrati k nu pot face muzica mare si-atunci baga jmekerii & complica inutil registrul asta - care ar trebui sa fie kept simple!
my point being: ori faci muzica 'de dans', d-aia de sa tropaie omu, ori te bagi la muzica simfonica. tertium non datur
Alex Leo Serban is offline   Reply With Quote sendpm.gif