mda,
egzact ce va spuneam pe topicu 'arta ++': pitbull e un impaciuitorist! vrea sa pupat piata independenti cu totii... nu zic k ideea nu e buna, dar - in ac. timp - sa nu crezi, cher congener, k ai descoperit america: e ceea ce eu, believe it or not, fac de mult! de pilda, atunci cind - nefiind deloc nici crestin, nici ortodox, nici crestin-ortodox (intr-o vreme i toyed with the idea - silly, of course! - de a scrie la patriarhie pt a fi dezbotezat!! :w00t: ), deci nevibrind la spiritualitatea lui tarkovski, i still considered him great. (in paranteza fie spus, cred k idiosincrazia ta la bunuel vine din ceea ce spuneam mai sus - cu semn opus...) (si tot in paranteza: i-am imprumutat lui plesu - un om f religios - splendida parabola 'pilat din pont', a lui roger caillois (aparuta la humanitas), care e un fel de 'codul da vinci' pt eruditi si esteti, a citit-o si a cazut pe spate! :love: ...)
deci, revenind, draga, draga pitbull: eu fac asta de mult. e drept insa, numai atunci cind vrea muschii mei! (sa-ti amintesc si de impacarea mea 'crestineasca' cu ambra?) eu cred k the bottomline, aici, e respectul: tre sa ai respect pt persoana careia esti dispusa sa-i 'ierti' anumite derapaje... daca nu ai, totul e ipocrizie; si
asta e de nesuportat - in ce ma priveste! mai bine niste demolatori destepti si cinstiti decit niste tamiietori prosti si ipocriti.
so: go on.
PS vai draga, da unde l-ai uitat pe marx, tz-tz! nu-ti dai seama k ala plinge acu pe forumu
lui, riscind sa-si bage bisturiu-n oki??