Thread: Arta++
View Single Post
Old 17 Apr 2006, 16:00   #68
Alex Leo Serban
Guru

Alex Leo Serban

draga pitbull,
pun eu o vorba buna pt tine pe linga aurora liiceanu, daca vrei sa te apuci de psihologie... (k presupun k nu vrei sa o-ncerci - pe ea, psihologia - cu bruneta aia penala de pe antena 1 ?!)

in privinta celor zise de tine mai sus - probabil k asa e, oricum tu stii mai bine, pt k ai citit cartea
DAR: nu pot sa nu detectez - sau decelez, daca verbu dinainte suna prea... 'dtectivistic' - un aer asa, impaciuitor in vorbele tale domoale... si daca e ceva ce NU SUPORT, ALA E IMPACIUITORISMUL!!! :sick:

adik tu ce vrei sa insinuezi - k musiu marx e 'recuperabil' pt ac. forum?
pt ACESTA!?
no way!
e mult prea infumurat & dezarticulat...
si - lucrul cel mai grav - CU TOTUL LIPSIT DE SIMTUL UMORULUI !
(btw: stii care-i 'marea gafa antologica' pe care am comis-o acu, hat, vreo 3-4 luni? - semn k dl marx 'nu plateste polite trecute' !! :lol: ei bine, 'gafa' mea a fost k, intr-un articol din 're: publik', am scris 'morga', cind de fapt este... IML !! (!!!!) got it? am scris 'morga' in loc de 'IML', hãhãhã ! (k tot m-a pus neicusorul la o virgula distanta de prezident...)

deci si prin urmare: mai curind ar intra marx (karl) pe forumul cinemagia decit marx (p.s. odhan) in forul oamenilor frecventabili.
parerea mea.
Alex Leo Serban is offline   Reply With Quote sendpm.gif