@van_alex
scuze ca am replicat scurt si dur la primele tale post-uri. Nu pot ghici seriozitatea interlocutorului care incepe sa scrie asemenea 2 post-uri. Ma bucur ca ai explicat in continuare...
@marx
Na, ca ai reusit sa ma enervezi! In primul rand, faza cu pupincurismul pt als. e o faza trista spusa de multi indivizi mai mult sau mai putin frustrati de pe forum. Daca te-ai obosi sa te uiti pe forum vei vedea ca opiniile noastre sunt diferite in ceea ce priveste o serie de subiecte (toata tevatura cu islamismul....tortura...etc.), aici s-a intamplat sa coincida si am remarcat acest lucru in post-uri nelipsite de alt continut. Asa ca poti sa lasi balta toata ideea!
marx a scris:
iar "dilema" ca rezultat palpabil al unei arte, ca perceptie ma refer, e apanajul orbilor, copiilor si trecatorilor grabiti sa surprinda iluzia unui somn in metrou.
PS: definitia mea: un om viu nu are dileme, are alegeri.
Supastar a scris:
deci, orbii, copii si trecatorii grabiti nu sunt oameni vii??? 26.gif
marx a scris:
brusc, ai trecut din filosofie in biologie?
ma iei cu "minime referinte despre estetica si filosofia artei", ce-ai zice despre minime referinte despre limba romana si logica?
1.
APANÁJ, apanaje, s.n. 2. Bun material sau spiritual care se atribuie cuiva sau este acaparat în mod exclusiv de cineva; fig. ceea ce este propriu unei persoane sau unui lucru sursa: dex
DECI, DACA "dilema" e apanajul orbilor, copiilor si trecatorilor grabiti sa surprinda iluzia unui somn in metrou SI un om viu nu are dileme REZULTA CA orbii, copii si trecatorii grabiti nu sunt oameni vii. LOGIC? nu? N-are nicio legatura cu biologia.
2.
marx a scris:
o "concluzie" e insasi pattern-ul unei critici, ca doar a critica nu e obligatoriu a stabili un verdict, ci este o evaluare, care fara o "concluzie" e ca o defecare prin anus contra-naturii.
A propos, ca tot veni vorba de biologie, "defecare prin anus"???
si cu asta am cam terminat incercarile de comunicare cu tine!
Iti urez sa ai parte numai de defecari bucale! sau defecare prin gura!
Imi cer scuze celorlalti pentru faptul ca acest post nu imbogateste continutul de idei ontopic!...mi s-a parut necesar...
|