Thread: Arta++
View Single Post
Old 16 Apr 2006, 18:16   #37
Alex Leo Serban
Guru

Alex Leo Serban

Originally Posted by marx:
domnule als, gongorismele pe care mi le imputati in mod gratuit nu sant decat niste ganganii care va perturba grav clarviziunea asupra acestei discutii.
asa ca, inainte de a ma retrage, va mai ofer o ultima lectie:
calatoria perceptiei are urmatoarele statii

-sursa (sa zicem textul shakespearian)
-transmitatorul (filmul Hamlet, oricare versiune-ca manifest artistic)
-receptorul (adica spectatorul cu eul din dotare)

atat am mai avut de adaugat, si sper sa cititi totul fara malformatii obsesive; eu nu am nici un razboi de dus cu dvs., si nici nu platesc polite din trecut, doar ca nu sunt de acord cu atitudinea dvs de singur calaret din peisajul ideilor. ati facut destule gafe, mai ales pe acest forum, unele kiar v-au costat zile negre, asa ca v-as ruga sa va menajati dusmanii din umbra apeland la maturitatea varstei si culturii pe care o afisati glorios.
eu nu va judec, ci doar va comentez prestatiile. aveti dreptul sa-mi oferiti acest dialog sau nu, dar nu aveti dreptul, sa va credeti intangibil. eroii sunt doar in filme si-n razboaie. pt restul dramelor avem alte definitii.

ps: a nu se confunda perceptia cu senzatia. sunt doua piramide diferite.

asa e, domnu marx, cum spuneti dvs: nu aveti un 'razboi de dus' cu mine, si nici nu platiti polite din trecut... probabil de aia m-ati pus, ink de la primul nr al revistei dvs., printre oamenii care nu va plac, alaturi de pres. basecu :sick: kestia asta m-a deranjat cel mai tare, sa stiti: adik, accept k nu ma placeti, am facut totul pt asta, mai stiti si k e reciproc, dar sa ma puneti la o virgula distanta de un individ care nu-mi (mai) place nici mie... asta e prea de tot.

va multumesc pt enumerarea statiilor din calatoria perceptiei (care nu e ac. lucru cu senzatia, 2 piramide right? va mersi mult pt precizare, se vede k aveti o facultate de medicina la baza!), ma bucur k v-am stirnit o aliteratie aleatorie ('gongorisme... gratuit... ganganii...' - daca se poate mai grupate, totusi, pt un efect garantat!) care se adauga, nu-i asa, celorlalte figuri de stil care abunda la dvs.
si abunda.
si abunda.
etc.
si va mersi mult si pt ac. 'ultima lectie' pe care mi-o oferiti, cu atita generozitate - gratitudinea mea va va insoti pretutindeni!
asta, desigur, daca - si numai daca - voi reusi sa citesc ac. generozitate de care, iata, dati dovada fara acele 'malformatii obsesive' pe care mi le imputati; sper sa le transform, cu timpul, in simple formatii :happy:
Alex Leo Serban is offline   Reply With Quote sendpm.gif