View Single Post
Old 15 Apr 2006, 23:59   #90
Airlight
Guru

Airlight

Send a message via Yahoo to Airlight
ma ertati domnu seban. nu trebuia sa fa infoaiati atata, io am zis sa va imbunez, da vaz ca faceti niste spume albe in coltul gurii..

n-am vazut filmul, o sa-l vad cred la tiff. am neapaudat doar 'urcarea in mediocritate' - o sintagma care va ramane probabil in istoria criticii de film, dar numai din romania.

vazandu-va cum il aplaudati si-l aparati pe filmu cu pricina ca pe niste sfinte moaste, ca tot vine Pastele in curand, am zis sa va propun un ezercitiu de impartialitate. Numiti dvs va rugam, da' sincer ca s'tem toti atenti, conditiile pe care ar fi trebuit sa le aiba productia ca s-o fi dat cu curu' de pamant rau de tot, cum stim ca va sta in caracter cand muscati aprig din astfel de elemente ostile filmului romanesc

Eu zic ca pareti a folosi doua masuri: una pentru dusmani si alta pentru prieteni. Acuma, nici asta nu-i chiar un capat de tara (si la urma urmei e omeneste si balcanic explicabil), asa ca haideti s-o lasam cum a cazut, ca poate la spinul viitor de bugete nationale o da tudor mai bine si sigur cade cum trebuie.

un grup de lesbieni trendi.
Airlight is offline   Reply With Quote sendpm.gif