View Single Post
Old 15 Apr 2006, 11:22   #4448
notorious
NBK

notorious

legaturi bolnavicioase - --7/10, am sa caut pe 'cinematografia romaneasca' pareri. aici e nici mai mult nici mai putin decat ok.

proof - in sfarsit am vazut si eu filmul care starnit re:galuri prin 'reublik'. 'proof' este pur si simplu un film bun (nu-i grozav, nu-i nici un rateu), ceva de care acum vreo 10 ani aveam parte constant, dar acum vedem din ce in ce mai rar... practic, merita vazut pt gwyneth paltrow, care face un rol excelent (mai bun decat cel din 'shakespeare in love', tot al lui madden, pt care a fost premiata atat de lacrimogen cu oscar), mai ales in duet cu anthony hopkins. insa, daca acest 'falling into madness' este bine dirijat si, mai ales in unele secvente (dialogul de la inceput intre paltrow si tatal ei mort sau cea in care ii citeste aberatiile scrise in caiet) chiar foarte credibil si convingator, ce ne facem, pana la urma, cand scenele de 'consiliere familiala' incep sa aiba iz de telenovela, cand personajele ajung stereotipuri iritante (sora mai mare protectoare, tanarul aiurit & fermecator) si cand toata miza filmului se reduce la nebunia (latenta sau confirmata a) personajului principal ??

kam putin... o bila neagra si pt freza lui gyllenhaal - parc-ar fi johnny bravo ! :shock:

mda, un fel de 'a beautiful mind' minus the 'beauty'.