Thread: Arta++
View Single Post
Old 14 Apr 2006, 16:48   #16
gionloc
Guru

gionloc

Originally Posted by Alex Leo Serban:
1. nu toate razboaiele sint 'tembele': exista razboaie care sint necesare. acolo unde ratiunea nu invinge (din nshpe motive), trebuie sa invinga arma comandata de ratiune;
2. 'exercitiu de exprimare', hm... probl. este k, astazi, in numele 'exprimarii libere', se spun mai multe nerozii k atunci cind exprimarea nu era atit de 'libera'! asta nu inseamna k tre sa revenim la cenzura sau mai stiu eu ce, ci - doar - sa fim mai atenti cine spune ce, & de ce...
3. de unde stii k bush 'nu e cu nimic mai bun' decit vezi in filmu lui mmore? din filmu lui mmoore? la cit de grosolan manipuleaza informatiile, nu m-ar fi mirat k bush sa iasa mai rau k hitler...

1. as tinde sa iti dau dreptate daca razboiul ar rezolva problemele aftlate in teritoriile respective... ele par necesare pentru modul occidental de a privi lucurile, si chiar daca o parte a populatei respective imbratiseaza valorile occidentale (politic vorbind) se pare ca e taaare greu sa le vezi implementate acolo, mai ales cu forta!

2. care is interesele pe care moore le cara in spate?

3. e adevarat ca (si inainte dar) mai ales dupa Fahrenheit 9/11 privesc cu alti ochi spre Bush, iar filmul mi-a netezit cumva aprecierile la adresa lui, a venit cu intamplarile care sa-mi intareasca p eundeva supozitiile...
cumva cu totii aducem in interesul nostru informatiile de care dispunem...
asa ca e o polemica mai complicata pentru starea mea de oboseala de la orele astea
gionloc is offline   Reply With Quote sendpm.gif