Thread: Arta++
View Single Post
Old 14 Apr 2006, 15:53   #12
Supastar
Guru

Supastar

Send a message via Yahoo to Supastar
m gandeam sa nu mai raspund, dar se pare ca subiectul se prelungeste si ar merita o mutare in cafenea.

Originally Posted by Alex Leo Serban:
pt supastar (= definitely one of the brightest users around)
8)

Originally Posted by Alex Leo Serban:
ea seamana mai curind cu un manual spiritual de tip DIY: u get the basics, & u have to reconstruct yr feelings from scratch.

Foarte bine spus!

Si...ca sa fac si altceva decat eu sa-l aprob pe a.l.s. si el pe mine:
Originally Posted by van_alex:
Wow! Deep...
Un comentariu extrem de inutil!

Originally Posted by gionloc:
cred ca sua este un teritoriul unde, in cazul in care este conceputa o campanie publicitara in acest sens, in cazul in care puterea manipulatorie prin media trebuie demonstrata, oamenii pot fi determinati sa isi traga ºlipe în fund!
Recent am auzit ceva de genu ca vanzarile la apa minerala Evian au scazut vertiginos in Sua pt k au aflat ca invers inseamna "naive"...si cum ei nu sunt naivi si se considera jigniti de aceasta remarca...nu mai cumpara apa!

cred ca arta - si cultura in genere - isi atinge sopul atunci cand determina o fiinta animalica, dupa o auditie, sau o vizionare a unui eveniment artistic, sa aiba retineri in a ridica palma asupra femeii lui... (asta, la un nivel minim!).
Discutabil, pentru ca facand aceasta afirmatie duci discutia in sfera moralitatii , lucru ocolit pana acum. Si chiar fiind cat de cat un moralist (mai degraba decat amoralist sau imoralist), sunt sigur ca arta e deasupra moralei. Asadar, scopul (chiar si minim) nu poate consta in ceva ce tine direct de morala.

ca ne urmarim intre noi si ne apreciem unii pe altii... nu rezolva absolut nimic in curgerea dura a vietii.
asta n-am inteles-o. poti explica?
Supastar is offline   Reply With Quote sendpm.gif