Originally Posted by Alex Leo Serban:
cit dspr dl airlight:
probabil ati citit pe alt topic; eu, aici, vorbeam strict dspr film & its impact, nu dspr cum a fost facut - things i know nothing about: refuz din principiu sa fiu de fata la facerea oricarui film!
productia & critica trebuie sa fie etansh despartite.
iar idealul este, fireste, sa nici nu cunosti autorii...
|
Ideal pe care, nu-i asa, din pacate in acest caz nu-l putem atinge
Eu cred ca de-aici pleaca totul. E impresionant sa vezi cum un front de critici altminteri severi si (ma rog) obiectivi se grupeaza in apararea unei
relatii, nu a unui film, caci asta pare ca se intampla. Despre asta am vorbit de politica filmului vs continutul lui.
"Urca spre mediocritate?" what bus did we get with ? Nu-mi vine sa cred ca am citit, ca ati scris asa ceva dle. Serban.
Filmmaking-ul e o aspiratie spre excelenta, nu spre compromis. Spre perfectiune, nu spre ezitare. Si sper ca cel mai bine a invatat asta Giurgiu, din proaspata lui experienta. Si imi place sa cred ca regreta ca a irosit atat de usor sansa pe care a avut-o, and there will be a better next time.
Da, asa cum ati observat si dvs de curand la cnc, din fericire pentru el, (si) cinematografic vorbind suntem la tara - ceea ce-i permite lui G. luxul unui semi-esec, when it comes the case. Eu unul nu l-as lauda si incuraja insa, doar pentru ca e mai bun ca alte dezastre. (???) There is a twisted value of logic in this assertion.
btw, you were not supposed to disclose that cannes thing before 20something, eu asa am inteles...