View Single Post
Old 12 Apr 2006, 13:23   #4431
gionloc
Guru

gionloc

infernal affaires I

eu nu prea ma omor dupa filme politiste... dar cand apare de dupa colt numele lui ony Leung ciulesc urechile si holbez ochiii. acolo nu e de suguiala. tipu e formidabil!
in nota filmelor hongkongoneze unde Chris Doyle isi vâra, macar consultativ, lentilele, Infernal Affaires este deosebit in capitolul imagine, filmari, unghiuri de vedere. Si are o notã în plus în aceea cã este serios nesângeros pentru un film asiatic . o grupare mafiota face trafic de coca-inã... is prinºi, de unde deduc urmatorul aspect: între ei trebbuie sã se fi infiltrat vreo molie, altfel politistii nu aveau cum sa le patrunda planurile. asa ca lupta e pe doua planuri, unul intern, in grupare, inspre aflarea tradatorului, unul extern, cu ordinea statala.

Tony Leung, intr-un rol interesant pentru mine, avand in vedere ca in afara distributiilor lui WKW eu nu l-am vazut inca (in curand punctez amantul lui annaud) si Andy Lau in prim plan.

am citit pe imdb ca Brad Pitt a cumparat drepturile de a face variante hollywoodiene ale celor trei episoade asiatice, unde il va alaturi pe Tom Cruise (probabil TOm va fi Leung, iar Pitt va fi Lau :lol. cred ca ar fi fost mai bine sa promoveze seria (eu nu am vazut decat prima parte) aceasta in State, nu-mi maginez ca vor face nimic mai bun... a, asta in afara aprecierii ca a scoate foarte foarte multi bani e un lucru bun!!
gionloc is offline   sendpm.gif