Originally Posted by Essor Nougier:
Da. Acum fac un scurt metraj, colaborez cu actorul care-l joaca pe Kramer in Seinfeld.
Nu stiu daca tii minte, este un episod in care Kramer devine vestit deoarce inventeaza o carte de pus pe coffee-tables. Cartea este despre coffee-tables, si este in forma unei coffee-table.
De atunci au trebut cativa ani, si industria materialelor super-rezistente a avansat mult. Astfel, acum putem sa construim o carte despre coffee-tables extrem de rezistenta, atat la greutate cat si la socuri repetate.
Fac de fapt un documentar scurt, aprobat de Kramer, urmarind o saptama din viata mea; prezint aventurile mele sexuale, toate desfasurate acrobatic pe cartea in forma de coffee-table, amplasata pe o coffee-table, care datorita materialelor moderne ma pot sustine fara probleme.
Orice femei, fete sau baieti, plus animale de casa, pe care reusesc sa le seduc in aceasta perioada, vor figura in documentar.
Ramane sa decid daca-l intreb si pe Fizz daca vrea sa participe, e o optiune.
Insa indiferent de toanele in care-l gasesc, acest documentar va fi nu numai un succes, ci va deschide si drumurile artistilor din noua generatie.
Au apus vremurile in care publicul era nevoit sa vizioneze separat documentarele depre tehnologie, si cele despre perversi anonimi dar flexibili si agili.
|
ai putea sa il inviti pe fizz impreuna cu mine
am glumit,eu ce rol as avrea pe acolo?reusesti sa ma seduci?ia incearca.pupici