legaturi bolnavicioase
...despre critica intrenationala....si cea loco...
m-am saturat pana peste cap de condescendentele criticilor fata de filmul romanesc! daca e romanesc nu ai voie sa il repudiezi, sa il dobori, sa nu iti placa, pur si simplu!!!!!! La naiba!!!!!
NU am nimic cu cucoana Stefanescu. Ea in schimb nu are NIMIC de zis! Am ceva cu cartile si filmele care NU AU NIMIC PROFUND DE ZIS!!!!!!
Si, pentru ca acest ROMAN (????) NU are nimic de zis, din pacate nici filmul nu are!!!!!!
De ce este URBAN< draga LEO?
Pentru ca se da cu Lamborghini sau ce e aia dshoara Popistashu?
Mi se pare la fel de suburban in limbaj si de "pashunist" precum celelalte....Faza cu bagatul limbii in gura...........Jesus....dupa un intreg film in care se maimutzaresc ieftin cu na cerceii, da-mi inelul, eu fac dush prima etc.....
Nici macar o relatie heterosexuala nu decurge atat de banal si non-interesant, d-armite o relatie homosexuala, la doua fete de 19-20 ani, studente la FILO (cica!!!!!), care se poarta de ca si cum ar fi cel mai natural lucru de pe glob....Si nimeni nu le "amendeaza" in film....Care e marele "curaj" de a vorbi de acest tip de relatie? ca din film reiese ca e totul simplu si frumos...Niciodata o reprimada sau un comentariu...cad asta e cazul! in realitate, gay-ii stiu ce spun....!!!
De ce sa facem comparatii cu relaitatea? Pentru ca se vrea un film REALIST! Pentru ca se spune ca "a indraznit sa atace un subiect nou, tabu, greu", etc....
Dar el nu ne arata decat o CAMARADERIE intre doua fete!
NU vad nimic urban in apartamentul mizerabil in care sta ardeleanca, si in nici -un alt decor din pacate....Sa fim seriosi: de ce iciodata interioarele din filmele romanesti nu pot i si CURATE?????/Modeste, inteleg, desi de-acum abolut toata lumea si-a mai aranjat casele...Dar si MIZERE, precum balconul MIZERABIL din care fumeaza cei doi frati noaptea, cand ziua conduc o mega masina.....Vezi excelentele decoruri din EXAMEN< cel mai bun film romanesc post-decembrist!!!!!!!!
ASta ca sa luam in discutie mici observatii de scenariu/regie.....
Revin: mi se pare ca Ioana BARBU a jucat PERFECT, cu doza de inefabil, credulitate, inocenta, frumusete interioara necesara personajului!!! E singura PE CARE O CRED, insa!!!!!
Din pacate.....
Dar repet: filmul TREBUIE vazut!!!!!!!!!!!!!!!!!
Poate toate acestea, ca de obicei, sunt doar perceptiile mele!!!!