View Single Post
Old 11 Apr 2006, 06:47   #9
tera
Novice

tera

primul dintre noi

Cine ar fi crezut in lungile nopti de votca, tigari, birfe, risete, vise si scenarii, tzitzi, imi sugi ciorapii, ma pupi pe portofel, la ce ceai mergem simbata asta?, hai ca trec pe la tine la un nechezol , ca el, cel mai calm, cel mai controlat, linistit si tacut dintre noi, el, cu o pedanterie de conte scapatat si cu o vesnica teama de-a nu fi descoperit vulnerabil sau sentimental, el Bose , emblema Bucurestilor 80', va fi primul dintre noi sa isi ia inima in dinti (sau sa o lase in urma) si sa plece de partea cealalta pentru ca "sa mai moara un pic"..?!
Cu Bose moare o generatie, un timp, un grup de tineri frumosi ce nu au stiut sau nu au avut curajul sa fie cu adevarat nebuni dar care cel putin au avut sansa de-a se bucura unii de altii, de dragoste, de prietenie...
Sa ii fie tarina usoara.
De fapt toate acestea nu pot muri, asa cum niciodata nu voi putea sa concep un Bucuresti fara de prezenta lui Bose, asa cum l-am lasat in 89 cind am plecat din tara, umblind vesnic prin prin casele prietenilor, mucalit, elgant mereu imbracat "din pachet", ascunzindu-si cu grija ori si ce urma de neliniste sau tristete...
Dai si tu tzitzi o cafea?
tera is offline   Reply With Quote sendpm.gif