Originally Posted by irene marlyne monroe:
Originally Posted by irene marlyne monroe:
Originally Posted by Essor Nougier:
Fata asta e un fenomen. Nu stiu cum reuseste, deoarece oamenii...simpli nu ma amuza de obicei, sunt doar plati.
Ea insa construieste mesaje circulare, atat de coerente in contextul IMM incat deschid o portita catre lumea si gandurile ei (aici chiar nu glumesc, ma exprim dragut ca sa-i daruiesc un zambet, pupici, un ce frumos ma influenteaza pitbull), lucru care ii confera un comic aparte.
Irina, you go girl. Nu sunt detectiv, insa n-am facut niciodata sex, si mi-am dezvoltat abilitatile oculare pentru a ma putea uita pe sub fustele fetelor.
E si asta o chestie.
|
a inca un lucru cum draga NU AI FACUT NICIODATA SEX?ESTI INCA MINOR?esti bolnav?sau nu ai cu cine sau iti astepti printesa??
ce-i drept si eu mi-am inceput viata tarziu dar tot am inceput-o.la aproape 22 de ani deci am o experienta de 2 ani
CEL PUTIN LA ACEST ASPECT NU TE DA SUPERIOR CA PANA SI EU AM MAI MULTA EXPERIENTA DECAT TINE.
am glumit,bravo tie ca inca iti pastrezi comoara si poate nu ai intalnit persoana potrivita de ai o darui.
aaaaaaaaaa,mai este un virgin pe cinemagia este film24 el asa a spus.sigur nu esti el si te-ai logat cu un alt nume?
|
|
Sooo many strangers, sooo much candy - cum de ai ajuns pe bancheta din spate abia la 22 de ani?
Fericiti cei din industria filmului, caci isi pot varsa demonii sexuali pe fete ca Irena. So young...so gullible.
Intr-adevar, sunt virgin si mandru de asta. Singura data cand m-am apropiat destul de o femeie, s-a dovedit a fi una care avea 6 pisici si 2 papagali, si vroia sa ma ia si pe mine. La ea acasa. Ca cica eram tocmai indeajuns de paros.
Ireni, vezi ca te-astept in spatele gradinii. Adu mere si sticla de vin fara fund, nu cea interminabila, ci cea fara fund. O sa ne trebuiasca la ceva. Eh, ceva, nu-ti face griji, am adus bomboane.