View Single Post
Old 10 Apr 2006, 23:16   #51
irene marlyne monroe
Guru

irene marlyne monroe

Send a message via AIM to irene marlyne monroe
Originally Posted by Essor Nougier:
Fata asta e un fenomen. Nu stiu cum reuseste, deoarece oamenii...simpli nu ma amuza de obicei, sunt doar plati.

Ea insa construieste mesaje circulare, atat de coerente in contextul IMM incat deschid o portita catre lumea si gandurile ei (aici chiar nu glumesc, ma exprim dragut ca sa-i daruiesc un zambet, pupici, un ce frumos ma influenteaza pitbull), lucru care ii confera un comic aparte.

Irina, you go girl. Nu sunt detectiv, insa n-am facut niciodata sex, si mi-am dezvoltat abilitatile oculare pentru a ma putea uita pe sub fustele fetelor.

E si asta o chestie.

in sfarsit ai revenit cu un mesaj am crezut ca te-ai intimidat si nu ai mai scris.
auzi cand vorbesti in numele lui fizz dai impresia ca"cin se aseamana se aduna"esti la fel de plin de fite ca si el.
ne tratezi cu oarecare aer superior,dar nu uta caci CAND O PERSOANA ARE O ASTFEL DE MASCA ESTE O PERSOANA LIPSITA DE IMPORTANTA SI CALITATI IESE IN EVIDENTA PRIN ACESTE "AERE" CACI NU ARE CU CE PRIN Altceva.iar persoanele care par simple sunt extrem de valoroase si puternice dar nu isi arata adevarata imp.ar fi discrepanta mare sau ele se cunosc..asa ca mai usor cu etchetarea caci nu se stie niciodata cu cine ai de a face sau nu te poti astepta ca cunosti totul caci din pacate cand nu gandesti sau la cine nu te gandesti este ceva deosebit.e deci cum poti sti tu care sunt oameni simpli sau nu?
IAR TU NU ZICI CINE ESTI DE TEAMA DE A NU FI LA INALTIMEA TUTUROR ASA IN ANONIMAT POTI SA SPUI TOT CE VREI CHIAR SI CAI VERZI PE PERETI.ZI-MI MACAR DACA NOI NE CUNOASTEM.
SAU NE-AM PUTEA CUNOASTE LA O INTALNIRE CU FIZZ SAU INTRUNIREA CU CEI DE PE CINEMAGIA.