deci...
1. mata hari 3/5
garbo ca garbo dar am ras copios la unele faze
banuiesc ca nu era intentionat pe post de comedie romantica
si vroiam sa vad si plutonul de executie
dar stilistic vorbind e mai bine fara
ramon navorro este teribil de laughable at cu mustacioara cu tot
si dansul "erotic" al lui garbo de la inceput confirma: sfincsii nu tre sa danseze
2. transamerica 5/5
Cu o singura scapare din scenariu (pasabila ce-i drept) si cu un umor genial si oarecum atasant
Si cu momente dramatice chiar intense
Palahniuk filtrat prin araki I say
3 crush 3/5
cele rele:
cu momente si mesaj vomitiv (americaca este o tara cu probleme dar dzeu exista si de fapt oamenii sunt buni si rasismul rau si oricine din orientul mijlociu vrea sa omoare copii)
si cu o disperare hidrocefala de a face membrii academiei sa arunce cu oscacaruri in el
daca mai adaug si ca mi-a adus aminte de o alta facatura cu mari pretentii care incerca sa-si zdreleasca spectaorii cu mesajul de bani si fraze sfoaritoare (21 de grame) ar trebui sa-l detest si sa zik ca e jegnant
ei bine nu e
mezincescu avea dreptate, e o facatura bine facuta, cu momente intr-adevar intense, ludacris e nesperat de ok in rol, Sandra bulldog e si ea ok, pe fraser (care e cool sa fie laudat si aparat pentru ca nu si-a dat-o inka in petic desi parca mi-l amintesc in mumuia 1 si 2) nu l-am vazut sa faca cine stie ce (apare pe ecran cam cat un stalp de telegraf adika mai deloc) despre matt dillon orice e cu picioarele pe pamant tre sa aiba o parere buna (spre diferenta de matt damon care e varza de bruxelles)
4 cremaster 1 5/5
sau metafora vaginul cu momente de fingering si estetica glam retro
5 cremaster 2 4/5
sau in mod clar o sa adorati ceva din ghiveciul asta cam prost ritmat
6 the order (segment din cremaster3) 5/5
sau what the Vaseline flying unidentified fu#ck was that??????
Superb joc de volume (greenaway eat ur heart out) texturi si ablburi si rosuri si psihoze
Cred cei mai sexy craci din istoria cinema-ului (care sunt sublimi dar lispesc cu desavarsire inlocuiti de proteze transparente)
Tell me what to do, tell me what to say
|