View Single Post
Old 09 Apr 2006, 20:03   #35
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Originally Posted by irene marlyne monroe:
Originally Posted by Essor Nougier:
Originally Posted by GhitzaCartitza:
IMM nu l-a multumit pe fiss: http://www.libertatea.ro/index.php?s...ire&sid=150163 M-am convins inca o data ca Romania e plina de C U R V E

mai eu va multumesc ca sunteti asa draguti,dar faza e ca eu nici nu eram decisa cand am vorbit cu luana ,i-am zis din start ca nu stiu daca sunt pregatita de a face un pas asa de imp.de a ma casatori,eram mai incantata ,daca era numai o iesire sau sa ne cunoastem in timp.
si apoi ce-i drept nu stiu daca el era potrivit pt mine,eu vreau o persoana care sa ma iubeasca sa fie curatel si sa nu il impart cu altele,adica eu sa fiu cewa imp.sa am prioritate,asta daca nu e mulsulman si trebuie sa inteleg,dar nu-i cazul.
deci nu stiu cat de compatibili am fi fost,m-as fi imbolnavit de gelozie.
la o adica e frumusica si fata aleasa,dar asta e.
oricum eu am trimis in gluma poza ,asa pt o banala aparitie,mie imi place,asa ca e mai bine caci dupa aceea daca nu eram hotarata incurcam omul,iar eu cand zic ceva imi respect cuvantul.

DAR mi-ar placea sa ne invite in oras sa vad de fapt putin cum este el ca persoana.asta daca nu s-a terminat totul si aceasta decizie sa puna capat continuarea articolului.

HAI STEAUA HAI,

De fiecare data cand imi e dat sa-i citesc posturile I go - is she for real?

E atat de draguta, vorbeste despre "aparitii banale in ziar" de parca nu isi trimite chiar ea pozele.

E atat de draguta, atunci cand spune cum ar intelege ea un musulman.

E senzatia pe care o am cand trec, pe ploaie, pe langa un caine ud, si mi-l inchipui cu blana curata si pufoasa, stand la caldura sub pomul de craciun, latrand in ritmul unei melodii festive.

Si desi Irina nu-si ascunde apetisantele forme butucanoase sub nici o blana, nu ma indoiesc ca ar putea sa latre sub pom.

In fine, eu sunt un visator, nu prea le am cu datingul si casatoria si ritualuri din astea, asa ca ma vad nevoit sa va intreb:

E la moda ca masculii alfa, stralucitori, de genul Fizz, sa apeleze la ziare pentru o intalnire?

Poate imi raspunzi tu, Irina.

1.poate a vrut sa arate ca nu are fite desi el e inconjurat de tot felul de fete.
Sau invers: cä nu are fete, desi el e înconjurat de tot felul de fite (ambele versiuni valabile: "fitze" / "fîtze" - cf. ort. nouä: "fâtze")
a fost o oportunitate si pt mine sau cele late fete
ok pupici
sä nu le uitäm si pe cele strâmte fete.
pupici ok merci
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif