legaturi bolnavicioase
argumentul cu "In contextul filmului romaesc" este absolut putred!!!! Atata timp cat acest film este dus si aratat peste tot pe unde exista obilgatii morale din partea alora, ca si ei la randul lor au fost invitati la TIFF!!!!!
SCuze, eu il ador pe TUDOR GIURGIU ca om, este unul dintre cei mai adanci si cultivati intelectuali tineri ai Romaniei. Cum e posibil ca tocmai el sa se "coboare" la a incerca macar sa faca pe aceasta LIPSA DE POVESTE un film????PRIMUL lui film de lung metraj???? AR fi putut face un stralucitor debut cu altceva!!!!
Si continui sa cred ca, daca scenariul (dar insultam ideea de scenariu intrucat aici nu s e intampla nimic, repet, nu te atrage nimic, nu te retine NIMIC in scaun!!!!!!!!!! decat poate sa vezi ce maieuri isi mai combina Popistasha in scena urmatoare....) este NUL, nu poate iesi un film bun!!!! Oricat de maiestru ar fi regizorul! Sau DOP-ul, Sterian, un operator genial in a lucra cu lumina si mai ales cu culorile!!!!!
GIURGIU spunea ca ete un film despre lucrurile SIMPLE.
OK. Admirabila intentia.....
Dar SIMPLU< nu trebuie sa insemne si SIMPLIST!!!!!!
Iata fimele indepedentior americani New yorkezi, Hartley, Jarmush, etc.....
ABSOLUT nimic nu m-a miscat in acest film datorita jocului FALS si caznit, si a scenelor lungi in care mai bine fumezi putin pe hall....si a povestii descusute si defapt a povestii care NU EXISTA!!!!
Personajele nu sunt defel descrise, ele nu exista in alte imprejurari decat intre 4 pereti, dar nici macar scenaristii sau regizorul nu au ....atat de tari incat sa le faca sa existe intre acei 4 pereti ca in DREAMERS, de exemplu......
Chirila este buhait si nu mai are nici-o sclipire de tinerete pe fata!!!!!! Alt baiat tanar si misto nu exista in pleiada asta de actori noi??????????????
Este vulgar gratuit, asta vine de dincolo de rol, este PLAT in exprimare, in ton, in interpretare....
Eu sunt total TRISTA!!!!!!!!!!!!!!!! Pentru ca TUDOR poate atat, mult mult mai mult decat atat!!!!!
Pot doar sa mai inghit o data in sec, inca un film ratat romanesc de la un om superior...Si s a astept urmatorul lui!!!!!!!!!!!!!....
TREBUIE vazut, anyway.