Thread: Seriale TV
View Single Post
Old 05 Apr 2006, 13:45   #151
raptor
Leprechaun

raptor

.the office-una din putinele oaze de originalitate(for now) si amuzament in televiziune.
.scrubs si every'dy loves raymond-singurele doua sitcoame/seriale de comedie la care ma mai uit...
.carnivale. genericul, din nou....ah, genericul...cit despre serial, tin sa zic ca are aceeeeeasi lacuna pe care o au toate serialele hbo (vezi si oz): te tin in priza, se fac interesante publicului, au multe si marunte...si apoi vine ultimul episod pe care l-ai asteptat un sezon intreg cu sufletul la gura si constati ca da, iar au facut-o de oaie.
.@pitbull- despre ciresarii, perfect de acord...citisem cartile(mai putin ultima, si stiu ca suna copilaros-dar ce dracu' copil eram la vremea aceea -am refuzat sa o citesc pe ultima, ca stiam ca dupa aceea totul se termina)-si imi aduc aminte cum la vreun an dupa ce am citit tvr-ul a dat "seria" -ce mizerie...cum nu mai semana nimic, cum copii aia devenisera un fel de nespalati iritanti (nu mai imi amintesc daca erau comunisti sau nu) si ingrati, balacindu-se prin tot felul de mocirle in cautare de, vezi-doamne, extraordinare aventuri...
.ca tot mi-am adus aminte...ce vremuri...ce carti...ce vremuri...

http://www.youtube.com/watch?v=81bQJGafcjU
raptor is offline   Reply With Quote sendpm.gif