Originally Posted by herbert:
Originally Posted by Pitbull:
Originally Posted by KORBEN:
tudor chirila
omul asta nu stie nu poate nu e capabil sa oace
nare decat sa chelallaie cu trupa lui prin crasme
dar nu in filme
|
Iubesc musulmanii, dar Korben e un bou.
Siktir.
|
Pitbull,
cred ca exagerezi si devii repede varsatoriu de sange...
Korben a vrut sa scrie ca junele Chirila nu stie, nu poate si nu e capabil sa joace (adica "oace"  ) - opinie pe care o impartasesc - intr-o oarecare masura - si eu... nu mi-a placut in rolurile in care l-am vazut (in teatru, film)... poate am fost eu prea exigent? poate a avut el o zi/perioada mai proasta? tragedia mea insa nu se opreste aici. mie nu-mi place nici cum canta...
te rog sa nu te superi pe mine.
|
Herbie, m-ai väzut vreodatä supärându-mä pentru o criticä de bun-simt?
De pildä, nu pot sä-l sufär pe Bittman, nici ca solist, nici ca "actor" - dar nu mi-as permite niciodatä sä-l cobor la nivelul "cheläläitului prin cârciumi". Inteleg cä spiritul, sound-ul si continutul discografiei Vama Veche sunt mai speciale, anumiti oameni pot vibra la ele, altii nu (färä nici o judecatä de valoare aici), dar astept decentä si sinceritate ("Nu-mi place" e okay). Dar sä te-apuci sä insulti agramat una dintre cele mai bune formatii ale noastre e pur si simplu IGNORANTA CRASA, chestie care întotdeauna m-a atins ca o vomä... bipedä (ca sä-i citäm pe clasicii în viatä).
Pe de altä parte, nici unul dintre rolurile lui Tudor în filme nu m-a multumit. Dar cred cä am un ochi destul de format ca sä observ cä ESTE un actor bun, care pânä acum a fost folosit prost. (Mä mai bazez si pe rolurile din teatru - în Malvolio e incredibil.)
Da' hai cä iar o luäm prin päpusoiu' off-topicului.