View Single Post
Old 03 Apr 2006, 18:40   #296
Bulumulu
Prophet GT Series v1.07

Bulumulu

Send a message via MSN to Bulumulu Send a message via Yahoo to Bulumulu
hahahaha u made my day :happy: mai am doar cateva de adaugat aka dreptul la replica
Originally Posted by ALS:
l'arroseur arrose (asta apropo de copiii de gradinita!)
whats that? ce qui e la asta?

PS n-as fi eu daca n-as fi pedant, so... dle bulumulu, am o mare rugaminte la matale: daca nu stii franceza, citeaza din engleza, germana sau ce limba oi mai fi stiind matale! pt k 'a la naturelle' e o atrocitate lingvistica, nu exista asa ceva! try, next time, au naturel. multumesc pt intelegere
greu cu artistii, nu?
in contextul asta si retrospectind nitel -
dl bulumulu marturiseste un stingism habarnist & haotic pe care mi-e lene sa-l mai combat...
Chaos is a word we have invented for an order we cannot comprehend (h.miller)

4. nu pot sa nu ma gindesc k, din pacate (but i can't help it!), mai tot ce spun este bruiat de persoana mea - antipatica multora... sint convins k, daca nu as proiecta aceasta 'persona' aroganta & agresiva, nu mi s-ar cauta atita nod in papura in ceea ce afirm: de aceea am vrut sa fiu doar un nick pe ac. forum!... de aceea mi-am dorit sa ma 'reinventez' in presa, preluind un pseudonim... but now it's too late.
i cant follow you. you got issues. :?

in ce priveste statutul real, concret al relatiei criticii vs film mi-e lene sa continui acum - poate cu o alta ocazie

atrocizand literar intr-un spirit utopic subestimat
sincerely a la votre