Originally Posted by raptor:
.atunci ce cauti aici, moser? 
|
am interpretat titlul topicului drept "loc de dat cu picioru' (in fotbal)" si mi-am exprimat punctul de vedere in legatura cu fotbalul! Feel free to contradict me.
Originally Posted by silver_boy:
|
pt. Supastar
Deconstructivismul se poate aplica oriunde
aºa, bunãoarã, ºi tenisul poate devenii o chestie în care doi indivizi plimbã aiurea o sferã de cauciuc lovind-o cu niºte beþe, baschetul un joc stupid în care unii alergã sã strecoare o minge printr-un orificiu, etc etc.
|
Absolut de acord cu tine! dar nu mi-am bazat afirmatiile numai pe deconstructivismul observat de tine. Partea aia era o ironie evidenta. Ideea mea era ca nu inteleg si de unde afinitatea (selectiva sau efectiva (sau chiar afectiva!)) absoluta pentru fotbal.
Originally Posted by Pitbull:
|
In concluzie, ca individ pe care-l lasä totalmente indiferent fotbalul, pot totusi sä înteleg afirmatia lui Camus, care a spus cä terenul de fotbal este unul dintre putinele locuri din lume unde se poate atinge, uneori, momentul de adevär absolut.
|
That makes two of us la faza cu lasatul totalmente indiferent!
Cat despre Mario Vargas Llosa, Camus sau oricare alt literat care se apuca sa faca apologia fotbalului, prefer sa-i apreciez pentru alte chestii...
tu sigur ai fost premiant la ºcoalã
|
anul asta nu...candva, da
golul asta l-am vazut si eu pentru ca eram in bucatarie si mancam.
PS.
...Tot un hype mi se pare intreaga faza cu fotbalul....