View Single Post
Old 30 Mar 2006, 22:15   #1223
Supastar
Guru

Supastar

Send a message via Yahoo to Supastar
Originally Posted by raptor:
.atunci ce cauti aici, moser?

am interpretat titlul topicului drept "loc de dat cu picioru' (in fotbal)" si mi-am exprimat punctul de vedere in legatura cu fotbalul! Feel free to contradict me.

Originally Posted by silver_boy:
pt. Supastar
Deconstructivismul se poate aplica oriunde
aºa, bunãoarã, ºi tenisul poate devenii o chestie în care doi indivizi plimbã aiurea o sferã de cauciuc lovind-o cu niºte beþe, baschetul un joc stupid în care unii alergã sã strecoare o minge printr-un orificiu, etc etc.

Absolut de acord cu tine! dar nu mi-am bazat afirmatiile numai pe deconstructivismul observat de tine. Partea aia era o ironie evidenta. Ideea mea era ca nu inteleg si de unde afinitatea (selectiva sau efectiva (sau chiar afectiva!)) absoluta pentru fotbal.

Originally Posted by Pitbull:
In concluzie, ca individ pe care-l lasä totalmente indiferent fotbalul, pot totusi sä înteleg afirmatia lui Camus, care a spus cä terenul de fotbal este unul dintre putinele locuri din lume unde se poate atinge, uneori, momentul de adevär absolut.

That makes two of us la faza cu lasatul totalmente indiferent!
Cat despre Mario Vargas Llosa, Camus sau oricare alt literat care se apuca sa faca apologia fotbalului, prefer sa-i apreciez pentru alte chestii...

tu sigur ai fost premiant la ºcoalã

anul asta nu...candva, da

f*** 1-1

golul asta l-am vazut si eu pentru ca eram in bucatarie si mancam.

PS.
...Tot un hype mi se pare intreaga faza cu fotbalul....
Supastar is offline   Reply With Quote sendpm.gif