multam de laude. :oops: astept si critici.
@benny - kodak z740-firma de tot kktu si aparat de tot kktu-dar la pretul la care l-am luat e bun-are avantajul imens al zoom-ului optic 10x si al faptului ca i se pot atasa obiective et filtre (nu ca as cumpara eu obiective doar pt un cacacel de kodak, dar filtrele chiar merita). ce e cel mai rau la el: lipsa stabilizatorului de imagine(asa i se zice pe rumaneste?) care face ca imaginile, vazute la marimea originala la 100% view sa arate ca naiba + zonele de lumina din fotografii tin sa devina "spalate"(washed out, ca s-o zic pe limba lui shakespeare-adica niema detaliu-in schimb scoate foarte bine detaliile din zonele intunecate)-

de'asta majoritatea fotografiilor le-am facut in zone/spatii intunecate-asta pina pun mina pe un filtru...
@cherryblossom- imi plac mult pozele-nu am apucat sa ma uit la toate din cauza reclamelor nenorocite de pe deviant(apar daca nu esti membru-or eu am un dinte impotriva lor si nu doresc sa fac parte din aceasta societate virtuala) - cel mai mai mult mi-au placut "steel dream"-absolut superba, "no inspiration"(nu stiu de ce, mi se pare foarte familiara atmosfera) si "information chaos"(-desi recunosc, de obicei nu ma dau deloc in vint dupa fotografiile "regizate"...(*)