Originally Posted by qwerty:
...Chiar nu pot sa-i inteleg pe acei suporteri care vin la stadion si sunt interesati mai mult de galeria adversa decat de meci...
|
Aia nu sunt suporteri...sunt niste drojdieri semi-analfa
beþi
Are Cãrtãrescu într-un numãr vechi din Dilema un articol antologic " Ura ºi galeriile de fotbal "...parcã aºa se numea, if i remember well
Cred cã suporterul adevãrat, cu rare excepþii ( yup, think at u my dear C. :happy: ) a încetat sã mai frecventeze stadioanele...
Mã uitam ieri la meclele "mai marilor" vremii...
Copos imi inspirã o antipatie profundã, visceralã, rare ori am asemenea repulsii faþã de un om...o mironosiþã leºinatã, meschin, cu un aer dulceag, leºinat, duhnind a parºivitate...
Broscoiul ãla opãrit de Mihai Stoica, la fel...
Culmea cã Jiji mi-e mai puþin antipatic decât ordinarii ãºtia doi.
Latifundiaru iese cu necioplirea lui crasã, autentic în tembelismul lui, incapabil sã-ºi mascheze spiritul grosier ...Dacã urmãriþi ºtirile sportive,
de fiecare datã când se dau imagini din tribuna "oficialã" a Stelei ºi se suprind reacþiile imediate dupã înscrierea unui gol, în jurul lu Jiji sunt o mânã de lingãi anonimi, cu constituþii porcine, care sar imediat de gâtu lui sã-l pupe...imaginea aia, ruptã parcã din Ferma Animalelor e pt. mine imaginea fotbalului românesc.
Ca sã nu mai amintesc de îngãlatul ãla de Giovanni, un spirit nespãlat duhind a armani ca dealtminteri aproape toþi fotbaliºtii, amestec de afazie ºi cretinism...
Oare de ce n-or investii în ei-înºiºi ºi
altfel
Nu zic acu sã citeascã Kant dar o brumã acolo de efort spiritual care sã-i mai rafineze cât de cât...cã doar sunt "personalitaþi media"
Luceºtii, father and son, sunt singurii cât de cât mai digerabili...
ªi copiii lor - ai tuturor ( de la copiii lu Becali pânã la cei ai lu Hagi and more) pe care i-am vãzut ieri, au , slavã Domnului, o sclipire de inteligentã în priviri, ceva radios ºi promiþãtor semn cã specia evolueazã..i hope so