View Single Post
Old 27 Mar 2006, 22:58   #4321
gionloc
Guru

gionloc

duminica dupa-masa, mai ca dadea sa ploua prin cj, asa ca ce poti face mai frumos decat sa mergi la film. ce film? unul de duminica dupa-masa, cand afara ploua si prin oras - singura zi in care poti sa faci o plimbare fara sa risti sa fi calcat pe picioare sau sa te scuzi la fiece pas ca lovesti pe cineva in mers - nu prea ai la ce te plimba, dar nici nu poti inca inota... mergi la.... OLIVER TWIST!!

prietenei mele i-a placut atat de mult incat eu nu am putut decat sa fiu de acord cu ea. baietelul crescut in orfelinat se razvrateste fiindca primesc prea putina mancare - trebuia sa se rataoiasca el la conducatori fiindca facusera o tragere la sorti... e amenintat cu spanzuratoarea, e mai sa fie vandut, pana la urma fuge inspre londra, unde se inhaiteaza cu niste tineri aflati sub indrumarea unui batran mestesugar intr-ale hotitului.... dar poate ati citit romanul lui Dickens... sau poate ati vazut deja filmul.

daca nu, incercati sa-l prindeti printr-un cinema, dar neaparat dupa-masa, in weekend si.. neaparat cu iubitele voastre, mai ales daca prefera Printul Fericit al lui Wilde romanului Despre Eroi si Morminte al lui Sabato, macar in sau un weekend, doua ore si zece minute, cat dureaza filmul lui Polanski!
gionloc is offline   sendpm.gif