View Single Post
Old 27 Mar 2006, 17:51   #4320
RinTinTin
Veteran

RinTinTin

Originally Posted by Alex Leo Serban:
Originally Posted by RinTinTin:
Revazut Mystic River - Mr. Eastwood care incearca sa ne arate ca poate face filme serioase, ca exista drame, ca exista probleme sociale. Vax. Excelent jucat de Tim Robbins, prost jucat (dupa mine) de Sean Penn, bibilit la maxim sa fie well crafted. Insa facts are facts: Eastwood NU are talent.. pacat de tot efortul din partea tuturor.

this is SO true! i can't agree more. nu as fi totusi atit de categoric in privinta 'lipsei de talent' a dlui eastwood... el e (= ramine) un actor, as such e un bun regizor de actori - kestie care, pe mine personal, nu prea me gusta ... n-as zice, deci, k nu are talent - ci doar k nu are destul... in orice caz, nu destul pt a fi un regizor mare sau important.
(& u r so right about tim vs sean too!)

PS & nici eu n-am inteles copita lui obvious re: sideways... :?

Cred ca e prima oara cand cadem de acord.. Asta arata cat de personale pot fi gusturile la filme..
Totusi uite, George Clooney are cadere spre regie.. Oarecum. Clar mai mult ca Mr. Eastwood, e mai.. "firesc".

About Sean.. Mie-mi placea f. mult mai demult (in U Turn mi s-a parut misto), dar in ultima vreme he's over-reacting..E tot timpul agitat, plange...

Nu stiu, l-am vazut in 3 filme recent (All about love, MR mentionat mai sus, 21 Grams) si in toate juca de parca i se termina lumea interioara azi!