View Single Post
Old 26 Mar 2006, 18:47   #1198
GhitzaCartitza
Guru

GhitzaCartitza

Send a message via Yahoo to GhitzaCartitza
Stau si ma uit la stiri si nu-mi vine sa cred. Am vazut imaginile de la meciul de la Constanta cu Dinamo. Asa zisii suporterii se plang ca i-au "abuzat" jandarmii. Pai astia trebuiau calcati in picioare, nu "abuzati". Niste nenorociti de golani distrug stadioanele, scuipa, lovesc si injura tocmai pe cei care sunt acolo sa-i protejeze. Bine le-au facut. Sa-i fi lasat singuri pe suporterii dinamovisti cu galeria adversa. Sa vezi ce bataie isi luau :w00t: ! Dupa care veneau si se plangeau cu nu-i apara nimeni si ca nu li se asigura protectia. Tot ei nemultumiti. AFARA DE PE STADIOANE!!!
Si ceva ce nu are legatura cu fotbalul, da' e in aceeasi tema cu intamplarea de mai sus. Imaginile au fost date la Antena1. La Petrosani, un politist a impuscat betivanu' care-l ameninta cu un topor. Asta dupa ce a tras 7 focuri de avertizare. Dupa asta au sarit la politisti fratii betivanului. Se vede in imagini cum politistii si-au cam furat-o. Parca le era frica sa dea. A doua zi, pe patul de spital, amaratul zicea ca politistul a scos pistolul si l-a impuscat direct si il acuza de abuz.
De ce le e frica politistilor sa aplice legea?
PAC PAC PAC Mama lor de nenorociti.