Originally Posted by Alex Leo Serban:
(stiu k o sa-mi sara in cap toti janii jj, dar) pe mine filmu asta nu m-a dat pe spate...
si m-a nedumerit/pierdut cu 'ghost dog'. cred k se baga prea mult in esoterisme orientale & stuff, & - frankly - i distrust that! mi se pare o kestie de un cool cautat.
pers. lui murray (pe linga k e, cum am scris, copy & paste dupa 'lost in translation') e total opac.
'bf' nu se tine 100%, ci doar in momentele in care - cum spuneam - apar gagicile; in rest, it's all attitude & great atmosphere, camera-angles & stuff.
|
fanii jj nu prea au de ce-ati sari in cap ca obsevgatiile tale is corecte.
filmul is afla puterea exact in tercerea lui murray prin preajma fostelor lui iubite. planuirea plecarii, winston (perietenul lui don, precum si cainele d-nei intelegatoare intr-ale graiului animal :lol

, debutul (sortarea scrisorilor de catre masini) pot fi valorizate incadrandu-le in peisajul tehnic al regizorului. altfel pot plictisi de numa'.
cred ca elementele orientale vin in filmele lui odata cu banii, dinspre japonia :lol:
totusi, bf e un moment remarcabil in peisajul cniematografic (nitre filmele care ruleaza la noi in cinemauri) dela noi, de aceea tre' sa ne batem capul o vreme cu el! cel putin pana la manderlay