Thread: broken flowers
View Single Post
Old 25 Mar 2006, 07:30   #21
Alex Leo Serban
Guru

Alex Leo Serban

(stiu k o sa-mi sara in cap toti janii jj, dar) pe mine filmu asta nu m-a dat pe spate...
mi se pare asa, agreabil, sour & sweet & stuff, dar e mai mult a mainstream nod facut de jj unui public potential mai numeros decit ce-a avut pina acum. recunosc, nu sint si n-am fost niciodata fan jj, ii recunosc meritele - mai ales din primele filme -, dar m-a cam exasperat/enervat cu 'dead man' (really, it's sorta one-line joke way too long...) si m-a nedumerit/pierdut cu 'ghost dog'. cred k se baga prea mult in esoterisme orientale & stuff, & - frankly - i distrust that! mi se pare o kestie de un cool cautat.
in 'bf', da, ok, totul e f bine, ritmul, rozul, personajele (gagicile sint, toate, geniale!), dar... m-a cam lasat 'sur ma faim'. pers. lui murray (pe linga k e, cum am scris, copy & paste dupa 'lost in translation') e total opac, si kiar nu-ntelegi de ce e asa - in afara de decizia lui jj de a-l face asa... i mean, care-i treaba, pina la urma, cu don j?? de ce tre sa treaca prin film ca-ntr-o stare de catatonie ambulanta - poa sa-mi spuna cineva?
kestia e k, daca nu ai incredere in pers. principal, nu se tine. si 'bf' nu se tine 100%, ci doar in momentele in care - cum spuneam - apar gagicile; in rest, it's all attitude & great atmosphere, camera-angles & stuff.
Alex Leo Serban is offline   Reply With Quote sendpm.gif