Thread: ANIME-uri
View Single Post
Old 25 Mar 2006, 01:00   #231
kenshy
Novice

kenshy

da da..dragul meu twinsen esti atat de zeu..de urcat pe acel piedestal al tau ca nimeni nu iti mai poate ajunge la nas..daca tu esti super ultra extra nu inseamna ca ai si dreptul sa aduci injurii la adresa altora si oricum degeaba ti-as explica faza cu acel anime cu are m-ai luat dar asta e...nu toti avem posibilitati ca tine.. da noi astia de rand nu ne ridicam la valoarea ta .... cei 15 ani ai mei de anime-uri nu echivaleaza cu vasta ta cultura... dar desi cred ca omul at traieste invata..faptul ca nu am stiu un anime draga doamne nu e o crima asa mare pe langa altele are sunt si oricum am spus nu avem toti posibilitati ..dar ine sa priceapa...si ar mai fi ceva daca fa o salata de fructe nu am sa pun mango daca nimeni nu vrea sa guste din el.. sunt o gramada de alte anime-uri pe are nu le discut si stii de ce? pt ca nu suntem toti indivizi ca tine ca sa le discutam... nu scoti pe piata un produs deat daca ai at de cat o siguranta ca se va cumpara..si totusi..cat de crasa ar fi inultura mea, tot nu aveai dreptul sa faci remarca care ai facut-o pt ca daa tto te dai mare ca stii atatea si altii sunt prosti puteai sa o faci intr-un mod inteligent...nu sa dai cu rosii ci sa arati dom=le uite asa si asa..dar se pare ca la gradul de zeitate in domeniul anime iti lipsesc ei 7 ani de acasa...intre altele....si mai vb de sensibilitate?? emotii?? god... atat timp cat nu stii sa vezi emotii sentimente si alte chestii si in alte multe anime pe are nu ti le mai spun...las-o balta...superficialitate..minte ingusta..mentalitati obscure..cam asta e conluzia pt cei are dati cu rosii... prin atitudinea pe are o afisati nu sunteti cu nimic mai buni decat pleava de noi pe care o injurati...cainii latra caravana trece..asa suntem si noi astia razvratiti....veti trai cu sau fara noi va trece si clipa de rascoala...dar veti fi mereu nsite zei incuitati urcati pe un piedestal de sticla...sa nu va spargeti baieti... si nu uitati la urmatorul replay sa ma citati
kenshy is offline   Reply With Quote sendpm.gif