nighty, poti cere mult si bine. ma indoiesc ca un admin responsabil ar banna o pers pt ca a deschis un topic la sectiunea corecta .
revenidn la trilogie. eu prefer a doua serie. cum am spus si mai sus, evolutia pers e f bine redata.evolutia lui vegeta dintr-o masina de ucis intr-un parinte iubitor e f bine realizata. prima serie am considerato interesanta la prima vizionare. la adoua era oarecum plictisitoare, dar comica. a doua serie nu si-a pierdut din farmec nici la a 14-a vizionare.cat despre a3-a serie....eu consider ca nu ar trebui macar mentionata. studioul producator l-a inlaturat pe "parintele" trilogiei,akira toriyama, iar asta s-a cunoscut. seria dragonballgt nu continua nic o idee din seria precedenta, de parca nimic nu a existat inainte de primu eps.story-ul nu are nici o tangentza cu cel din dbz. din punc de vedere grafic , dbgt arata ingrozitor. majoritatea pers se uita crucis , iar mai toti arata de parca sunt toti consumatori fideli ai firmei avon ! am fost dezamagit de gt ...singurul lucru "frumos" a fost transformarea in super saiya-jin 4. de ce? pt ca au folosit o schita a lui toriyama.
|