da, si eu as fi de parere sa se stearga mesajele injurioase de mai sus: kiar nu inteleg cum, intr-un moment de slabiciune & spontaneitate deplasata, am scris ceea ce am scris... am facut-o doar k raspuns la mizeria lui korben (= 'vierme')!
asta nu scuza, dimpotriva, MAI MULT (ii) ACUZA pe acesti samsari ai zizaniilor (i-am numit pe pitbull & bulumulu & leonard), care au JUBILAT la vederea postarii cu pricina!! cine e mai vinovat - acela care, intr-o clipa de ratacire, pe care o regreta sincer dupa aceea (pastrindu-si, totusi, proasta parere dspr numitul korben!), mizgaleste doua vocabule iesite din fire, sau ACEIA care intind rahatul pe mai multe pagini, cu voluptate greu mascata & o vulgaritate a balacaririi ce ma scuteste de orice comentariu??
ce tristete, ce tristete...
PS cu titlu de curiozitate: au trecut opt (OPT) ore intre 'viermele' lui korben si raspunsul meu - si NIMENI NU S-A SESIZAT! in skimb, cind i-am raspuns lui korben, n-au trecut decit doua (2) si deja bunul lui prieten leonard a venit cu 'q.e.d.'-ul sau... no comment.
|