Thread: ANIME-uri
View Single Post
Old 22 Mar 2006, 16:28   #220
raptor
Leprechaun

raptor

Originally Posted by kenshy:
da raptor, nu zic ca ai si tu partea ta de dreptate..dar nu inseamna ca toate sunt la fel, ok? hai sa nu amestecam si bun si rau in aceeasi oala..cred ca la cei 26 de ani ai mei si vazut anime din 91 pana azi..de toate pot fface o selctie,nu crezi? sunt multe care nu sunt deloc mandria lumii ba chiar unele de o prostie crasa sau violenta ori alet tampenii ori nu inseamna ca toatre sunt asa si ca toti cei carora le place sunt asa..de ex pe mine anime-urile m-au ajuat mult in formarea unor valori morale si am avut ce invata si a fost un lucru bun...iit inteleg atitudinea dar a generaliza e gresit... si mie mi s-a facut scarba de cultura pokemon si da vremurile de odinioara au apus..nu era asa inainte acum e o mare bataie de joc si mare parte din cei care zic ca le place anime habar nu au azi ce sunt si de fapt ce e bun si ce e rau... dar nu inseamna ca si atitudinea asta e coercta..in fond degeaba te zbati ca nu ai ce schimba..eu slava domnului zic mersi ca am prins ce am prins am facut selectie si gata..pana la urma nu esti asa rau cum pare dar nu ar trebui sa ataci asa cum iti pica tie ca ranesti si persoane nevinovate ..si oricum ce rezolvi? lumea va fi mai buna crezi? conteaza in final cum ramai tu in suflet si sa nu te pervertesti...

.nu imi pasa daca atitudinea mea e corecta sau nu.
de ranit?haha auzi ranesc persoane nevinovate?...se pare ca departamentul "traume acute cinemagice" s-a imbogatit cu un pacient- uite-als, ai colegi! copile, sau adultule sau batrane sau cum vrei tu sa iti zic...realizeaza ca toate povestile tale ca si ale mele ca si tot ceea ce umple 'netu' sunt fictiuni virtuale (sau, in dulcea limba a lui eminescu: brasoave), iar valoarea lor literara/emotionala etc e data de receptor, iar nu de emitator. pricepi?...deja ma agit prea mult pentru prea putin.
.iti dai seama totusi ca dialogul asta imi face palcere, pt ca altfel as fi incetat de mult sa mai fiu parte activa, air daca o fac o fac doar pt. ca sunt curios unde o sa ajungem + incerc sa ma fac interesant pentru populatia virtuala a acestei cinefile case(de toleranta... )alo, baieti,fete-ce ziceti? functioneaza? ma iubiti mai mult? siu eu pe vooiiii!
. "lumea va fi mai buna crezi?" nu stiu, nu sunt intr-atat de imbecil incat sa imi permit sa-mi catalgohez influenta asupra eternitatii planetare ca fiind buna sau proasta.
.si in fine ziceai tu undeva ca gusturile nu se discuta...ohoho, si inca cum se discuta!!! fraza asta e doar un moft al societatii contemporane.(da, stiu,cacofonie, ete na, daca biserica catolica se permite, se permite si inca cum)

http://www.youtube.com/watch?v=81bQJGafcjU
raptor is offline   Reply With Quote sendpm.gif