Thread: Bancuri
View Single Post
Old 21 Mar 2006, 23:21   #355
silver_boy
Guru

silver_boy

Era o vreme când imi plãceau la nebunie sã povestesc bancurile cu cowboy.
Mai ales pt. cã erau foarte "vizuale" ºi incepeau întotdeauna cu o frazã care conþinea aproape în sine situaþia:" Un tip intrã într-un bar..."

so:

Un tip intrã într-un bar. Barul full, lume, harmãlaie, pianistul clompãind de zor, atmosferã de dezmãþ. Tipu se duce cere un wisky, il dã repede pe gât ºi urlã brusc:" Liniºteeeeeeeeeee!!!. Am zis Liniºteeeee!!!"
STUPOARE generalã. Toatã lumea tace. Muºterii se privesc cu spaimã, împietriþi. Tipu, unu mic, dar tupeist nevoie mare, începe sã se plimbe cocoº printre ei:" Frate, care e tare, dintre voi ãºtia toþi... sã se batã cu mine.(urlând) AM ZIS CARE E TARE, FRATE, DINTRE TOÞI AUROLACII CARE SUNTEÞI AICI Sà Sà BATà CU MINE. Sã iasã-n faþã, sã-i vãd mecla.
Toatã lumea sideratã.Unii se prefãceau cã nu ºi-au încheiat cum trebuie vestoanele, alþii se uitau pe sus,...
Tipu din ce în ce mai montat: Am zis CARE E TARE S-O PUNÃ CU MINE, ACU , AICI, PARTE ÎN PARTE, SÃ IASÃ LA INTERVAL...
Tãcere penibilã.
La un moment dat se ridicã de undeva din spate un tip imens, IMENS, care aproape cã umbreºte sala.
Cu voce calmã, gravã, de bariton: "Eu sunt tare nepoate. Eu mã bat cu tine!!"
Tãcere, tension.
Ãsta micu îl priveºte cu scârbã , sugându-ºi o mãsea.
" Auzi ...mai nea ãsta mãlai mare...cum te cheamã mã pã tine?
Zdrahonul(simplu) "MIKE"
La care piticu se întoarce calm cãtre asistenþã continuând pe acelaþi ton certãreþ:" Care eºti frate tare sã te baþi cu mine ºi cu Mike?"