Originally Posted by notorious:
Originally Posted by Airlight:
Ura, reaua-vointa si prostia sunt un cocktail foarte neplacut si daca mai dai mult cu ele in jurul tau ai sa ramai chiar foarte singur si nebagat in seama.
|
-ura; asta este o acuzatie EXTREM de grosolana, nefondata, care te descalifica din start. este stupid, grosolan, badaran si cum mai vrei tu, dle Airlight (am pus si initiala mare), sa desprinzi concluzia asta despre o persoana de pe un forum si sa o extrapolezi. cata micime, dumnezeule ! da, exista oameni pe care ar trebui sa-i urasc si merita sa fie detestati, dar pana acum n-am urat pe nimeni.
|
relax, 'hate' is cool - o avea si mitchum scrisa pe nodurile degetelor in 'night of the hunter'
din pacate, este un sentiment mult prea puternic, pur si simplu nu cred k exista multi oameni pe lumea asta care sa-l merite... (fata de majoritatea, dispretul e more than enough)
now, this is BIG frustration! cum zicea william h. macy in 'magnolia' - 'i have so much love i don't know where to put it' ? well, change 'love' with 'hate' & u have it :lol: & u have the cool to go with it.
revenind la bergman: comentariile sint f ok; dar tot nu pricep cum de nu ti-a placut ' persona' - the best bergman there is!
si un sfat: don't mind the korben; fecioru e stupid