View Single Post
Old 21 Mar 2006, 09:56   #4244
notorious
NBK

notorious

Originally Posted by Airlight:
Ura, reaua-vointa si prostia sunt un cocktail foarte neplacut si daca mai dai mult cu ele in jurul tau ai sa ramai chiar foarte singur si nebagat in seama.

stii, airlight, inteleg ca NU MERITA ce urmeaza, dar let's get smth straight:

-ma acuzi de cateva kestii de care ma recunosc vinovat si de altele care sunt PE LANGA

-rea-vointa yes, my dear, in ce te priveste da, din belsug, pt ca TU, daca mai tii minte, acum vreun an ai deschis focul, propunandu-ma la o kestie inepta de genul 'nu-i trimiteti pe urmatori la TIFF'; pt cineva care pare atat de batranesc-principial ca tine, asta a fost o dovada de imoralitate; dar, case closed, am mers la TIFF and here i am trying to find another way...

-ura; asta este o acuzatie EXTREM de grosolana, nefondata, care te descalifica din start. este stupid, grosolan, badaran si cum mai vrei tu, dle Airlight (am pus si initiala mare), sa desprinzi concluzia asta despre o persoana de pe un forum si sa o extrapolezi. cata micime, dumnezeule ! da, exista oameni pe care ar trebui sa-i urasc si merita sa fie detestati, dar pana acum n-am urat pe nimeni. repet, aici ESTI DESCALIFICAT ! in plus, nu stiu, chiar si de pe forum, cum ai ajuns tu la concluzia ca as uri pe cineva de-aici ! grow up, pt dumnezeu ! esti pe o pagina virtuala !

-prostia; well, pt unii da, pt altii nu, ai vazut si tu. am invatat sa nu ma mai deranjeze. :w00t: dar, vezi tu, eu n-am spus niciodata chestii de genul 'respectul este vectorul relatiilor interumane' (sau cum era, whatever). ma distrezi ENORM, omule, enorm. u grow older every fachin day.

dar suficient, deja am deviat prea mult in acest acrosaj, acesta va fi ultima interventie de genul asta.