Thread: ANIME-uri
View Single Post
Old 19 Mar 2006, 02:43   #204
kenshy
Novice

kenshy

salut tuturor in primul rand! nu stiam ca pe acest forum se vb si de anime..pasiunea vietii mele..am 26 de ani si vad anime din 91...am prins tot ce se putea pe toate canalele...romanesti si straine..am crescut cu ele, am invaat mult din ele, pentru ca ai ce invata.. valori morale, depsre prietenie, curaj, puterea de a urmari un vis si multe altele...din pacate la ora actuala e cam jale in tara cu anime-uri la teve pacat ce timpuri au fost..erau anime la tvr 1, tvr2, prima, antena 1, italia 1, italia 4, italia 5, m6, canale +, rtl si rtl2...ehe..da..acu ce mai da la a+ si reluari in disperare..eh poate se va reveni
cat despre perferinte... dragon ball, samurai x sau rurouni kenshin( care, spre deosebire de samurai deeperkyo, arata o aprte mult mai mare de real, si e chiar bazat pe f mult real-personaje si evenimente inclusiv tehnici), inuyasha, full metal alchemist, sailor moon, rose of versailles si multe altele in mare parte din cele vechi am reusit sa fac impreuna cu nsite rpieteni un site anime mai special care l-am lansat de craciun... cu un forum destul de complex plecand de la subiecte legate de anime pana la chestii de viata si chestii mai personale...dar are si o sect speciala dedicata ingerilor din anime si ingerilor in general ....ce sa va mai spun...sa nu va uitati niciodata pasiunea sa nu va fie rusine cu ea, sa va pastrati mereu copilul din voi care ne da energie si continuati sa vedeti anime-uri
post edit....am trecut in revista despre ce se vb de fapt la aceasta categ si ca si alti, putini e adev, pacat, am ramas dezamagit de faptul ca f putini stiu ce inseamna anime si manga, si mai ales f putini le apreciaza la adevarata valoare... asta e
pt definitii si detalii cat mai cuprinzatoare intrati pe
http://en.wikipedia.org/wiki/Anime pentru "anime"
http://en.wikipedia.org/wiki/Manga pentru "manga"
kenshy is offline   Reply With Quote sendpm.gif