View Single Post
Old 16 Mar 2006, 23:31   #4214
Airlight
Guru

Airlight

Send a message via Yahoo to Airlight
Originally Posted by notorious:
Originally Posted by BeNnY:
Cand te vad iti fac cadou o insigna cu "Ignorant and proud".

mai, baiete, esti de coma ! :lol: ce naiba ma faci sa spun 'uite cine vorbeste' ?! u know i hate this. nu, serios acum, ce voiam eu sa spun (iar pe airlight nu prea il ajuta popcorn-ul din capsor) era altceva, si anume ca aceste clisee din seria 'mai pune mana pe-o carte' se spun in general de pedanti frustrati care nu admit posibilitatea ca exista multiple carti necitite de ei insisi, dar citite de interlocutor. astfel, cand gasesc prilejul, nu ezita s-o faca pe desteptii. in plus, consider ca este o ineptie de prost gust sa ma acuzi de lipsa de 'lecturi' - poti verifica pe 'cartea preferata' (sau cum s-o numi). asa ca give me break, will you ?...

OK, e cazul sa iau chestia asta pe cont propriu. Intai pentru ca nesimtirea tolerata duce lejer la patologie, pe urma pentru ca in procesul meu de destelenire a comunicarii cu dl. par sa apara victime colaterale.

Dragul meu notorious,

Ura, reaua-vointa si prostia sunt un cocktail foarte neplacut si daca mai dai mult cu ele in jurul tau ai sa ramai chiar foarte singur si nebagat in seama.

"se spun in general de pedanti frustrati care nu admit posibilitatea ca exista multiple carti necitite de ei insisi, dar citite de interlocutor."

Eu acum, daca tu n-ai auzit de Gibson, ce sa-ti fac ? E taticul cyberpunk-ului si nu trebuie sa ai 60 de ani sa stii de el.

N-ai auzit, nu-i nimic: ai sansa reala si sincera sa-ti imbunatatesti intelegerile si trairile - dar nu spune nimanui si mai ales, n-o face pe desteptul.

Ca de-aia vii aici, sa inveti si sa arati celor care te complexeaza (ca noi, asa) ce-ai mai reusit sa deprinzi in dificila misiune de a lega doua fraze intre ele, sperand sa aiba uneori si legatura cu filmul.

Imi pare rau sa fiu dur, urasc sa vorbesc cuiva pe tonul asta - dar pur si simplu imi interzici orice alta adresare.

Sa cresti mare.
Airlight is offline   sendpm.gif