Originally Posted by notorious:
vai de capsorul tau, batrane ! 'pune mana pe-o carte' ?? parc-ai fi dl diriginte !
|
Cand te vad iti fac cadou o insigna cu "Ignorant and proud".
Running Scared - 2/10 - HA! Ha ha ha! Ha Ha .. aaaw... Si asa e si filmul. A luat rating IM-18 la noi, am pus pariu inainte sa-l vad ca s-a speriat comisia de fundu lu Paul Walker. Am avut ingrozitor de multa dreptate. Nowadays, se aseaza actori care mai de care sa-si arate cururile pe widescreen. Ewan McGregor e trendsetter. Cine a supravietuit ororii fundului eroului, ca asta e, erou, trece printr-un amalgam de efecte speciale ieftine si fortate, incercand sa fie cat de cool posibil, cele mai penibile fiind, probabil, reluarile din alte unghiuri alte culori si alte prostii de genul asta. Ideea e ca Paul Walker alearga dupa un pistol care nu trebuia sa ajunga pe mainile politiei tot filmul. Pistol care ajunge din mana-n mana de la copil la nenea care curata wc-urile la un fel de mecanic si, in sfarsit, la un peste mic si imbracat in alb. Filmul e inovator in felul lui, introduce Killer Hockey Players si tortura cu pucu. Cum functioneaza: un tip il tranteste pe alt tip pe gheata si-i pune un genunchi pe cap si un (probabil brainwashed) Killer Hockey Player ii da cu pucu'-n cap pana se inroseste bine gheata (that is, gheatza si nu gheata).
La sfarsit e un twist inutil si cat se poate de cretin (oricum nu conteaza daca-l zic sau nu, sper ca nu o sa vedeti filmul) caruia eu nu-i gasesc o justificare. Am o singura idee, dar sper sa nu am dreptate, sa fie poate pentru ca asta pe parcursul filmului tot omoara si chinuie oameni si la sfarsit aflam ca de fapt e baiat bun si omoara in numele legii, ca ne vede Dumnezeu, ce naiba. Asa deci. STAY AWAY