View Single Post
Old 10 Mar 2006, 20:39   #10
irene marlyne monroe
Guru

irene marlyne monroe

Send a message via AIM to irene marlyne monroe
[quote="Pitbull"]
Originally Posted by Lino:
Ar fi trebuit sa deschidem un topic si la moartea lui Ludowic Spiss, nu credeti?
Intr-adevär, era cazul. Nimeni nu s-a gândit. Mare päcat. Dumnezeu sä-l odihneascä si pe Maestru.[/quote
uf ce mai destin,sau ceva intentionat?totul e posibil ,mie imi place sa gandesc in variante!e prea stranie totul si prea simplu de murit si de bagat in pamant.oare de ce nu ia nimeni masuri,chiar asa sa vina celalalt de pe contrasens?ori eu am vazut prea multe filme si mi-am dat seama ca totul e posibil si cand ,daca vrea cineva sa .produca o crima pot exista si sacrifici ,chiar cu moartea altor oameni,adica:
1.poate totul a fost un destin tragic
2.poate ca totul a fost intentionat,ce a fost utilizat si viata unui altei persoane.
eu nu inteleg de ce tocmai acea persoana a venit de pe contrasens speciala pt a intra in acea masina,care a busito fara a exista sanse de supravietuire,si mai ales pe partea cu volanul.
poate fi intradevar o banala intamplare sa se fi adormit dar e o varianta cum de altfel trebuiesc urmarite si celelalte.
alta intrebare este daca i-au facut autopsi,sau toate cele care sa demonstreze daca este crima sau destin tragic.
de ce oare s-au grabit deja sa fie astazi in sicriu la cimintirul belu?poate ca nu mai e mai nimic din ea care sa demonstreze ceva ,sau cine stie,.
cred ca cea mai usoara crima este accidentul de masina?daca ar fi asa ,si persoana vinovata poate asa usor sa ia doua vieti plus copil ce mai conta un amarat de pusti care ar fi dus la asa ceva.sper sa nu exagerez sa par nebuna sau cuvintele mele sa starneasca ceva penibil,doar am spus ce am gandit.
mai ales ca mai demult cu ani in urma s-a mai produs niste accidente de masini a unor cantareti ,farati..etc neelucidate,nu stiu nimic nume numai ca mi-a amintit ceva vag de la o sitre tv,cand eram mai micuta.deci
ce se poate face cand ?sunt persoane poate care produc crime asa usor din nimic,nu vedeti de ex.mul-s ALTE NATI cu culturi diferite,oameni diferiti. cat sunt de puternici in sensul ca pot aprecia ceva cu pretul vietii,sau cand ceva nu merge rapid esti mort!foarte usor!sunt persoane si persoane!deci e bine sa se ia toate variantele in considerare.merilyn cum a fost omorata si nu este elucidat cazul nici in ziua de azi,desi se presupune.totul pare un accident.dar cand sunt persoane puternice este greu ca totul se invarte ca o minge in degetul lor-lumea fiind lumea.
OK.ALTCEVA CE MA DERANJEAZA ESTE CA ROMANIA ASTA NU APRECIAZA ADEVAREATELE VALORI SI NU DA POSIBILITATEA IMPUNERI TTALENTELOR SI VALORIZAREA LOR DECAT CAND E PREA TARZIU.
DEGEABA O SLAVESC ACUM IN SLAVI DACA NU I-AU ACORDAT ACEEAS SANSA CAND ERA IN VIATA.ESTE PREA TARZIU ACUM.
ASA SE INTAMPLA,DE CE OARE NU SE FACE CEVA PENTRU EVENTUALELE TALENTE,SA FIE APRECIATE SI DATE OCASIA DE AFIRMARE!
DUMNEZEU SA O ODIHNEASCA IN PACE ALATURI DE CEI DOI COPIL SI SOT!